haven-scheveningenElke dag staat Martijn om 06.00 uur op om naar de visafslag te gaan op Scheveningen. Als een van de weinige visspecialisten uit de regio kopen wij onze vis iedere dag zelf aan de visafslag van Scheveningen. Zelf keuren en vis kopen van de boten met de vangstmethoden waar wij achter staan zijn de twee belangrijkste redenen dat wij onze vis zelf op de visafslag inkopen.

Bij de inkoop begint de visie van Puurvis. Bij Puurvis houden we graag alles in eigen hand. Zo kopen wij niet alleen zelf de vis, maar fileren wij zelf ook de vis. Door de vis zelf in te kopen maken wij bewust een keuze om alleen vis te kopen van boten die op duurzame manier vis vangen. Door de inkoop in eigen hand te houden kunnen we een uitgebreid assortiment verse vis bieden. Dagelijks hebben we 20 tot 25 soorten hele vis/visfilet. Wilt u meer weten over de vis die wij inkopen en de duurzame visserij technieken klik dan hier!(koppeling inkoop vis)

U vindt bij puurvis niet alleen verse vis maar ook een ruim assortiment maaltijden en salades. De maaltijden en salades zijn een tweede passie geworden van Martijn en zijn team. Sinds de verbouwing in 2016 is er een ruime nieuwe keuken gerealiseerd wat er voor gezorgd heeft dat we het assortiment hebben kunnen uitbreiden.

Paella, visbami, pasta, soepen, salades en sausjes voor bij de gebakken vis. Het komt allemaal uit eigen keuken. Elke week proberen we nieuwe recepten en maaltijden te creren zodat we altijd een uniek assortiment hebben van kant-en-klaar maaltijden, ovenschotels en salades. Door alles zelf te maken zijn al onze producten zonder conserveermiddelen en kleurstoffen wat zorgt voor de pure smaak. In combinatie met onze verse vis komen alle smaken helemaal tot zijn recht!

Voor vragen staan we altijd open. Wilt u meer weten over onze inkoopwijze en/of werkwijze of wilt u het keer zelf meemaken aan de visafslag bel ons of loop de winkel binnen om een afspraak te maken.